National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Δελτία τύπου
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση Εργασίας για την ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ Ελληνικών και Γερμανικών εταιριών   

11-11-1999

Η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ ελληνικών και γερμανικών εταιριών είναι ο στόχος της Συνάντησης Εργασίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 1999 (9.00-18.00) στο Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα). Η Εκδήλωση διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας σε συνεργασία με το Γερμανικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας Hessen-Rhineland-Palatinate. H Συνάντηση αφορά, κατά κύριο λόγο, τη διαχείριση διεθνών τεχνολογικών έργων, με βάση την αρχή "Σκέψου τοπικά, δράσε παγκόσμια".

Κεντρικός ομιλητής της Συνάντησης θα είναι ο Werner Pilsner, Διευθυντής του Κέντρου Αναδιανομής Καινοτομίας του Hessen/Rhineland-Palatinate, υπεύθυνος σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας, και - τα τελευταία 18 χρόνια - σύμβουλος/εκπαιδευτής σε θέματα επιχειρηματικών συνεργασιών, σε μεγάλες και μικρομεσαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες.

Η Συνάντηση απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και σε εκπροσώπους Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων που εμπλέκονται σε θέματα μεταφοράς τεχνολογίας και ενδιαφέρονται για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των φορέων/εταιριών τους σε διεθνές επίπεδο.

Στη Συνάντηση θα εξεταστούν οι δυνατότητες επιτυχημένου σχεδιασμού και υλοποίησης τεχνολογικών έργων μεταξύ ελληνικών και γερμανικών εταιριών, λαμβάνοντας υπόψη τις γερμανικές ιδιαιτερότητες όσον αφορά θέματα μάνατζμεντ και επικοινωνίας.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται να έχουν οι παρουσιάσεις που θα αναφερθούν σε τεχνικές και συμβουλές για την επιτυχή συνεργασία με γερμανικές επιχειρήσεις, καθώς και σε χρήσιμες διευθύνσεις και σημεία επαφής στη Γερμανία για την προώθηση των επιχειρηματικών επαφών.

Οι εταιρίες/φορείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Συνάντηση Εργασίας θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, εγκαίρως στη διεύθυνση: 
ΕΚΤ/Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας
Βασ. Κωνσταντίνου 48
11635, Αθήνα
τηλ.: 01-7273920-2, 7273966
fax: 01-7246824
e-mail: hirc@ekt.gr

 

 
Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας 
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:28/02/2001