National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Δελτία τύπου
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Δελτίο Τύπου

 

Εxpo-Partenariat: Eπιχειρηματικές συναντήσεις στο πλαίσιο
της INFOSYSTEM 2005

Εκδήλωση του ΕΚΤ για την προώθηση καινοτόμων τεχνολογιών πληροφορικής με τη συμμετοχή εταιρειών από όλη την Ευρώπη

07-09-2005


Mια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) και τη HELEXPO από 6 έως 9 Οκτωβρίου 2005 στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την εκδήλωση Expo-Partenariat, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της INFOSYSTEM 2005, της σημαντικότερης έκθεσης Πληροφορικής, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Τεχνολογίας στη ΝΑ Ευρώπη, και εντάσσεται στις δραστηριότητες του ΕΚΤ ως συντονιστή του Ελληνικού Κέντρου Αναδιανομής Καινοτομίας.

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα σε ελληνικές εταιρείες, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια να παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες τους και να εντοπίσουν τους κατάλληλους συνεργάτες, από όλη την Ευρώπη και κυρίως από την περιοχή των Βαλκανίων, για εμπορικές συμφωνίες, ανάπτυξη προϊόντων, κοινή έρευνα, βιομηχανική παραγωγή, συμφωνίες εκχώρησης αδειών χρήσης, κ.λπ.

Κατά τη διάρκεια του Expo-Partenariat θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις που θα βασίζονται στη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογιών και προϊόντων καθώς και σε προτάσεις για εμπορικές συνεργασίες. Η εκδήλωση φιλοδοξεί να αποτελέσει κομβικό γεγονός για την πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες, υποβοηθώντας τις ελληνικές εταιρείες να αναπτυχθούν προς το εξωτερικό.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, πρέπει να καταχωρήσουν το προφίλ της εταιρείας τους και τις τεχνολογίες που αναζητούν ή προσφέρουν στο δικτυακό τόπο: http://www.helexpo.gr/infosystem/partenariat. Οι ζητήσεις και προσφορές τεχνολογιών θα δημοσιευθούν σε on-line κατάλογο για τον προγραμματισμό των επιχειρηματικών συναντήσεων, και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν πριν την εκδήλωση για το πρόγραμμα των συναντήσεών τους. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Πληροφορίες 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης
Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας
Κωνσταντίνος Καραμάνης
τηλ.: 210 7273918, fax: 210 7246824
e-mail: karamanis@ekt.gr
http://www.ekt.gr

http://www.infosystem.gr/


 

 
Eλληνικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας
Expo-Partenariat
Infosystem

 

 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:07/09/2005