National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Δελτία τύπου
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Δελτίο Τύπου

 

Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα του Περιβάλλοντος και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Ερευνητικοί και βιομηχανικοί φορείς συμμετέχουν σε εκδήλωση για μεταφορά τεχνολογίας, στο πλαίσιο της HELECO 2005

05-01-2005


Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα του περιβάλλοντος και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) από 3 μέχρι 5 Φεβρουαρίου 2005, στην Αθήνα (Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO). Το Forum πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας στο πλαίσιο της HELECO 2005, της μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης και συνεδρίου περιβαλλοντικών τεχνολογιών στην Ελλάδα, και εντάσσεται στις δραστηριότητες του ΕΚΤ ως συντονιστής του Ελληνικού Κέντρου Αναδιανομής Καινοτομίας.

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα σε εταιρείες, ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες για εμπορικές συμφωνίες, ανάπτυξη προϊόντων, κοινή έρευνα, βιομηχανική παραγωγή, συμφωνίες εκχώρησης αδειών χρήσης, κ.λπ. Στο Forum θα συμμετάσχουν παραγωγικοί και ερευνητικοί φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα από τις χώρες: Αυστρία, Γερμανία, Ελλάδα, Δανία, Μ. Βρεττανία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία και Τουρκία.

Oι τομείς που θα καλύψει το Forum είναι οι εξής: ατμοσφαιρική και υδάτινη ρύπανση, θαλάσσιο περιβάλλον, στερεά απόβλητα, περιβαλλοντική διαχείριση στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αστικός σχεδιασμός και περιβάλλον, διαχείριση προστατευόμενων περιοχών, τουρισμός και περιβάλλον, περιβαλλοντική εκπαίδευση, ενέργεια και περιβάλλον.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Forum, θα πρέπει να συμπληρώσουν στη διεύθυνση www.hirc.gr, το ειδικό έντυπο συμμετοχής, το οποίο περιλαμβάνει σύντομη περιγραφή των δραστηριοτήτων του φορέα και περιγραφή της προσφερόμενης/ζητούμενης τεχνολογίας. Τα δελτία συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν στο ΕΚΤ μέχρι τη 18η Ιανουαρίου 2005.

Οι τεχνολογίες θα συμπεριληφθούν σε ειδικό κατάλογο και θα προωθηθούν στους συμμετέχοντες φορείς για τη διοργάνωση προκαθορισμένων συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Πληροφορίες: 
Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης 
Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας 
Δρ Α. Γυπάκης 
Τηλ
.: 210 7273923, Fax: 210 7246824
E-mail: agypa@ekt.gr

 

 

 
Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Καινοτομίας
HELECO 2005
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:07/01/2005