National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 10/03/2014
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Εκδήλωση "Δράσεις Marie Sklodowska-Curie στον Ορίζοντα 2020"


10
Μαρτίου 2014 - Αθήνα
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
(Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβα, Bασ. Κωνσταντίνου 48)
 

10/03/2014

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα Πλαίσιο Ορίζοντας 2020, σας προσκαλεί σε ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Δράσεις Marie Sklodowska-Curie στον Ορίζοντα 2020". Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας Bridging Business and Research) και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.  

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι εκπρόσωποι της Γενικής Διεύθυνσης για την Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Alessandra Luccetti και Jordi Curell. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στη διασύνδεση της έρευνας με την επιχειρηματικότητα, προωθώντας τις συμπράξεις μεταξύ πανεπιστημίων και βιομηχανίας.  

Θα παρουσιαστούν οι  προκηρύξεις του προγράμματος και η περίπτωση του έργου «EDUSAFE», οι υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης για τις επιχειρήσεις στο πλαίσιο του  δικτύου Enterprise Europe Network, στατιστικά στοιχεία για την ελληνική συμμετοχή στο 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο, και θέματα διανοητικής ιδιοκτησίας. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες στην εξής διεύθυνση:
https://mscabusiness.teamwork.fr/en/programme  

Οι συμμετέχοντες θα είναι μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι του δικτύου Enterprise Europe Network, των εγχώριων εμπορικών επιμελητηρίων, καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και στον χώρο της έρευνας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται η εγγραφή στην εξής ιστοσελίδα:
https://mscabusiness.teamwork.fr/en/registration  

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και το Πρόγραμμα Marie Sklodowska-Curie, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα (Μαρία Σαμαρά, τηλ.: 210 7273 904, email: samara@ekt.gr).

 

 

Πρόγραμμα

Επικοινωνία