National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 05/07/2012
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Συνάντηση Εργασίας για το πρόγραμμα "ΥΓΕΙΑ” του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ


Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
, Μικρό Αμφιθέατρο)
 

05/07/2012

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της ΕΕ, σας προσκαλεί στη Συνάντηση Εργασίας που διοργανώνει για το πρόγραμμα "ΥΓΕΙΑ". Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012 (15:30-18:15), στην Αθήνα, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48, Μικρό Αμφιθέατρο).

Στην εκδήλωση, η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Δρ Χ. Κυριακοπούλου (Γενική Διεύθυνση Έρευνας και Καινοτομίας) θα παρουσιάσει το πρόγραμμα εργασίας του 2013 για το πρόγραμμα "ΥΓΕΙΑ" και τις τρέχουσες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων.

Αξιολογητές και επιτυχημένοι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν χρήσιμες επισημάνσεις για την προετοιμασία και υποβολή ανταγωνιστικών προτάσεων. Θα παρουσιαστούν επίσης το ΒΙΟΝΙAN cluster και οι εθνικές ερευνητικές υποδομές στο τομέα της υγείας.

Το πρόγραμμα "ΥΓΕΙΑ", με προϋπολογισμό 6.100 εκατ. ευρώ, στοχεύει στη βελτίωση της υγείας των Ευρωπαίων πολιτών, στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των κλάδων-επιχειρήσεων υγείας της ΕΕ, καθώς και στην αντιμετώπιση παγκόσμιων προβλημάτων υγείας και αναδυόμενων επιδημιών. Καλύπτονται δράσεις για τη βιοτεχνολογία, τη μεταγραφική έρευνα στην υπηρεσία της ανθρώπινης υγείας και τη βελτιστοποίηση των παροχών για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Ευρωπαίων πολιτών.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται εγγραφή.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στη διεύθυνση: http://www.ekt.gr/events/live   

Το βίντεο της εκδήλωσης θα αναρτηθεί στη σελίδα: http://www.ekt.gr/news/events/ekt/videos.html



 

 

 
Πρόγραμμα
Enterprise Europe Network-Hellas
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:15/06/2012