National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 12/10/2010
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ: Κοινωνικοοικονομικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Ερευνητικό Δυναμικό, Δράσεις Marie Curie (Ανθρωποι), Περιφέρειες της Γνώσης


Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών
, Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας)
 

12/10/2010

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Έρευνα και την Τεχνολογική Ανάπτυξη της ΕΕ, διοργανώνει την Τρίτη 12  Οκτωβρίου 2010 στην Αθήνα, ημερίδα ενημέρωσης με θέμα:

Ημερίδα για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ: Κοινωνικοοικονομικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Ερευνητικό Δυναμικό, Δράσεις Marie Curie (Ανθρωποι), Περιφέρειες της Γνώσης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Αθήνα - Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας) μεταξύ 10:00 και 14:00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι νέες προκηρύξεις των προγραμμάτων, η συμμετοχή των ελληνικών οργανισμών σε προηγούμενες προκηρύξεις, καθώς και δίκτυα που υποστηρίζουν τους ενδιαφερόμενους οργανισμούς στην προετοιμασία και υποβολή επιτυχημένων προτάσεων. Εκπρόσωπος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Ειδικό Πρόγραμμα "Ανθρωποι" θα παρουσιάσει τις Δράσεις Marie Curie.

Θα παρουσιαστούν επίσης οι υπηρεσίες των ευρωπαϊκών δικτύων EuroRisNet και Idealist για τα προγράμματα "Ερευνητικές Υποδομές" και "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών" του 7ου ΠΠ, καθώς και το έργο FitForHealth για την υποστήριξη του προγράμματος "Υγεία" του 7ου ΠΠ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

 

 

 

Πρόγραμμα

Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:30/09/2010