National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 13/11/2009
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ε&ΤΑ της ΕΕ:
Ενέργεια, Περιβάλλον, Κοινωνικό-οικονομικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, IΔΕΕΣ, Έρευνα προς όφελος των ΜΜΕ, Περιφέρειες της Γνώσης, Ερευνητικό Δυναμικό


Αθήνα (ΕΚΕΦΕ "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ", Κεντρικό Αμφιθέατρο)

13/11/2009

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ και Συντονιστής του Enterprise Europe Network-Hellas, σας προσκαλεί σε ημερίδα για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009 στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" (Αγία Παρασκευή Αττικής).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από  το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "Δημόκριτος", σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και τον ΕΟΜΜΕΧ, και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της  Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι ανοικτές προκηρύξεις στα προγράμματα Ενέργεια, Περιβάλλον, Κοινωνικό-οικονομικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, IΔΕΕΣ, Έρευνα προς όφελος των ΜΜΕ, Περιφέρειες της Γνώσης και Ερευνητικό Δυναμικό. Θα παρουσιαστούν επίσης  θέματα ερευνητικής ηθικής και σωστής πρακτικής στο 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

 

 

 

Πρόγραμμα

Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:30/10/2009