National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 16/10/2009
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Συνάντηση Εργασίας για το πρόγραμμα "Κοινωνικοοικονομικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες" του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ


Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Μικρό Αμφιθέατρο)

16/10/2009

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση του προγράμματος "Κοινωνικοοικονομικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες". 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (09.30-13.00), στην Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Μικρό Αμφιθέατρο).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η πληροφόρηση οργανισμών με ερευνητικές δραστηριότητες (ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις, φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα), καθώς και μεμονωμένων ερευνητών, για τις δυνατότητες που προσφέρει το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο στον τομέα των Κοινωνικοοικονομικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Δρ Δ. Κορπάκης (Προϊστάμενος Τμήματος Οριζοντίων Θεμάτων και Συντονισμού στη Διεύθυνση "Επιστήμη, Οικονομία και Κοινωνία", Γενική Διεύθυνση Έρευνας) θα παρουσιάσει την τρέχουσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων.

Θα παρουσιαστούν επίσης οι δυνατότητες χρηματοδότησης των Κοινωνικοοικονομικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών στο πλαίσιο των προγραμμάτων "ΙΔΕΕΣ" και "Ερευνητικό Δυναμικό".

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

 

 

 

Πρόγραμμα

Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:11/09/2009