National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 11/04/2008
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα για το Ειδικό Πρόγραμμα "Ιδέες" του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο

Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο "Λ. Ζέρβας" Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 48)

11/04/2008


Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το 7ο ΠΠ, σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει για το Ειδικό Πρόγραμμα "Ιδέες" του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της ΕΕ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου 2008 (10:00-14:00), στην Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας).

Στην εκδήλωση, η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Dr Pilar Lopez (Γενική Διεύθυνση "Έρευνα") θα παρουσιάσει τις αναμενόμενες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων. Η κα Μαρία Κουτροκόη (Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης/Εθνικό Σημείο Επαφής για το Ειδικό Πρόγραμμα "Ιδέες") θα παρουσιάσει την ελληνική συμμετοχή στις προηγούμενες προσκλήσεις, καθώς και χρήσιμες επισημάνσεις για την προετοιμασία και υποβολή ανταγωνιστικών προτάσεων. 

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση ευκαιριών για ευρύτερες συνεργασίες στο πλαίσιο του 7ου ΠΠ με φορείς από την Ρωσία, Ουκρανία και τα Νέα Ανεξάρτητα Κράτη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του έργου ΝΙS-NEST ("Opening up the New and Emerging Science and Technology in NIS countries"), υπό την αιγίδα τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας.

Το έργο NIS-NEST προωθεί την ενίσχυση της συνεργασίας της ΕΕ με τη Ρωσία και τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης.  Συντονίζεται από το ΕΚΤ και συγχρηματοδοτείται από το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ. Συμμετέχουν οργανισμοί από την Ελλάδα, την Γαλλία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και τη Μολδαβία.

 Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τo βίντεο της εκδήλωσης στη διεύθυνση rtsp://vod.ekt.gr/archive/idees-0408.rv

(Για να παρακολουθήσετε το βίντεο απαιτείται η εγκατάσταση του Real Player το οποίο διατίθεται για τις παρακάτω πλατφόρμες: Windows 98SE/2000/ME/XP και Linux. Το Real Player μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εδώ).

 

 


 

 

 
Πρόγραμμα  
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:23/04/2008