National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 20/12/2007
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Παρουσίαση του έργου "ΠΑΝΔΕΚΤΗΣ: Ψηφιακός Θησαυρός Πρωτογενών Τεκμηρίων Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού"


Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο "Λ.Ζέρβας")

20/12/2007 (12.00 μ.μ)


Ο Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών Καθηγητής Δημήτριος Κυριακίδης, οι Διευθυντές των Ινστιτούτων Ελληνικής και Ρωμαϊκής Αρχαιότητας, Καθηγητής Μιλτιάδης Χατζόπουλος Βυζαντινών Ερευνών, Καθηγητής Ταξιάρχης Κόλιας Νεοελληνικών Ερευνών, Καθηγητής Πασχάλης Κιτρομηλίδης και ο Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης, Ευάγγελος Μπούμπουκας σας προσκαλούν στην παρουσίαση του έργου "ΠΑΝΔΕΚΤΗΣ Ψηφιακός Θησαυρός Πρωτογενών Τεκμηρίων Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού".

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007, ώρα 12.00 μ.μ. στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (αμφιθέατρο "Λ. Ζέρβας"), Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα.

Το έργο "ΠΑΝΔΕΚΤΗΣ: Ψηφιακός Θησαυρός Πρωτογενών Τεκμηρίων Ελληνικής Ιστορίας και Πολιτισμού" υλοποιείται από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στο πλαίσιο της "Ψηφιακής Ελλάδας" (www.psifiakiellada.gr) και συγχρηματοδοτείται κατά 75% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 25% από το Ελληνικό Δημόσιο (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Κοινωνία της Πληροφορίας", Γ' ΚΠΣ 2000-2006).


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της εκδήλωσης στη διεύθυνση rtsp://vod.ekt.gr/events/pandektis.rm  

(Για να παρακολουθήσετε το βίντεο απαιτείται η εγκατάσταση του Real Player το οποίο διατίθεται για τις παρακάτω πλατφόρμες: Windows 98SE/2000/ME/XP και Linux. Το Real Player μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εδώ).


 

 

 
Πρόσκληση (pdf)

Πρόγραμμα

Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:21/12/2007