National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 31/05/2007
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα για το Ειδικό Πρόγραμμα "Ιδέες" του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο: Κανόνες Συμμετοχής στη 2η πρόσκληση υποβολής προτάσεων

Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο "Λ. Ζέρβας",  Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 48)

31/05/2007


Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το 7ο ΠΠ, σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει για το Ειδικό Πρόγραμμα "Ιδέες" του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της ΕΕ. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου 2007 (18.00- 21.00), στην Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας).

Στην εκδήλωση, θα παρουσιαστεί η αναμενόμενη δεύτερη πρόσκληση υποβολής προτάσεων του Προγράμματος που θα αφορά "έμπειρους ερευνητές", καθώς και χρήσιμες επισημάνσεις από την υποβολή προτάσεων στην πρώτη πρόσκληση του Προγράμματος.

Την επικείμενη δεύτερη πρόσκληση υποβολής προτάσεων θα παρουσιάσει ο κ. Θ. Παπάζογλου, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Οι κ.κ Εθνικοί Εκπρόσωποι και το Εθνικό Σημείο Επαφής θα παρουσιάσουν χρήσιμες επισημάνσεις που αφορούν την υποβολή προτάσεων.

Το Ειδικό Πρόγραμμα "Ιδέες", με προϋπολογισμό 7.510 εκατ. ευρώ, αφορά την ενίσχυση του δυναμικού χαρακτήρα, της δημιουργικότητας και της αριστείας της ευρωπαϊκής έρευνας στον τομέα της πρωτοποριακής γνώσης. Πρόκειται για έρευνα που πραγματοποιείται στα όρια μεταξύ διαφόρων επιστημών και η οποία, αν και δεν σχετίζεται άμεσα με την αγορά, βρίσκεται στην "πρώτη γραμμή" της δημιουργίας νέας γνώσης που είναι απαραίτητη για τις εφαρμογές του μέλλοντος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η έγκαιρη ενημέρωση της ακαδημαϊκής, ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας εν όψη της επικείμενης δεύτερης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

 Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της εκδήλωσης στη διεύθυνση
rtsp://vod.grnet.gr/ekt/idees.rm

Για να παρακολουθήσετε
τo βίντεο απαιτείται η εγκατάσταση
το
υ Real Player το οποίο διατίθεται για τις παρακάτω πλατφόρμες:
Windows 98SE/2000/ME/XP και Linux.
Το Real Player μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εδώ.


 

 

 
Πρόγραμμα  
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:04/06/2007