National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 22/03/2007
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα για το πρόγραμμα "Ερευνητικές Υποδομές" του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο
Ο Ευρωπαϊκός οδικός χάρτης των Ερευνητικών Υποδομών, Το πρόγραμμα εργασιών και οι τρέχουσες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων, Το δικτύο και η πλατφόρμα "living labs"

Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Μακεδονία Palace, αίθουσα Αριστοτέλης Ι)

22/03/2007


Η Επιτροπή Ερευνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Ερευνητικές Υποδομές" του 7ου ΠΠ, σας προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα "Ερευνητικές Υποδομές: Ο Ευρωπαϊκός οδικός χάρτης των Ερευνητικών Υποδομών, Το πρόγραμμα εργασιών και οι τρέχουσες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων για τις Ερευνητικές Υποδομές, Παρουσίαση του δικτύου και της πλατφόρμας "living labs".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2007 στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Γ.Δ. "Έρευνα" και Γ.Δ. "Κοινωνία της Πληροφορίας και Μέσα Επικοινωνίας").

Στόχος της εκδήλωσης είναι η πληροφόρηση φορέων με ερευνητικές δραστηριότητες (ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις, φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα), καθώς και μεμονωμένων ερευνητών για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα "Ερευνητικές Υποδομές" του 7ου ΠΠ.

Στην εκδήλωση, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα παρουσιάσουν τον Ευρωπαϊκό οδικό χάρτη των Ερευνητικών Υποδομών, καθώς επίσης και το πρόγραμμα εργασιών καθώς και τις τρέχουσες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων.

Θα παρουσιαστούν επίσης το δίκτυο καθώς και η πειραματική πλατφόρμα που αφορά "living labs".

 Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη



 

 

 
Πρόγραμμα  
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:02/03/2007