National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 20/03/2007
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ε&ΤΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007-2013): Προγράμματα/ερευνητικές περιοχές, μέσα υλοποίησης και υποστηρικτικές δράσεις

Ιωάννινα (Αμφιθέατρο Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου)

20/03/2007


Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Γραφείο Διαμεσολάβησης, το Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) (Εθνικό Σημείο Επαφής για το 7ο ΠΠ), σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της ΕΕ, με αναλυτική παρουσίαση των επιμέρους προγραμμάτων/ερευνητικών περιοχών και των μέσων υλοποίησης.

Η εκδήλωση "Ημερίδα για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2007-2013): Προγράμματα/ερευνητικές περιοχές, μέσα υλοποίησης, υποστηρικτικές δράσεις" θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2007, στα Ιωάννινα (Αμφιθέατρο Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου).

Στην εκδήλωση, ο εκπρόσωπος της Μόνιμης Εθνικής Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην ΕΕ Δρ. Χρ. Βασιλάκος θα παρουσιάσει το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο και το Ειδικό Πρόγραμμα "Συνεργασία". Εκπρόσωποι του ΕΚΤ θα παρουσιάσουν το Ειδικό Πρόγραμμα "Ιδέες", το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά σε Πρόγραμμα Πλαίσιο και αφορά τη βασική και αναδυόμενη έρευνα, καθώς και το Ειδικό Πρόγραμμα "Ικανότητες" και, ειδικότερα, τις περιοχές: "Ερευνητικές Υποδομές", "Περιφέρειες της Γνώσης" και "Ερευνητικό Δυναμικό".

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των τοπικών φορέων και της ακαδημαϊκής, ερευνητικής κοινότητας και η ενίσχυση της συμμετοχής της Ηπείρου στις προσκλήσεις υποβολής του 7ου ΠΠ.

Η εκδήλωση θα κλείσει με Συνάντηση εργασίας με θέμα: "Προετοιμασία και υποβολή προτάσεων στο 7ο ΠΠ". 

 Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη



 

 

 
Πρόγραμμα  
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:09/03/2007