National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 20/01/2007
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα "Ευρωπαϊκές Δράσεις για την υποστήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας"

Αθήνα (Ξενοδοχείο HILTON, Αίθουσα Θάλεια 3)

20/01/2007


Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης σας προσκαλεί σε ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και τον ΕΟΜΜΕΧ, για το Νέο Πρόγραμμα για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία (Competitiveness and Innovation Framework Programme, CIP) της ΕΕ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2007, στην Αθήνα (Ξενοδοχείο HILTON, Αίθουσα Θάλεια 3), στο πλαίσιο του πολυσυνεδριακού Forum MONEY SHOW.

Στην εκδήλωση ο εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας κ. Τ. Ρέκκας θα παρουσιάσει το Πρόγραμμα για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία της ΕΕ (2007-2013). Επιπλέον εκπρόσωποι του ΕΟΜΜΕΧ και του ΕΚΤ θα πραγματοποιήσουν παρουσιάσεις για τα προγράμματα "Έρευνα για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις", "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ICT)" (δράσεις για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις) και "Περιφέρειες της Γνώσης" του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο. Θα παρουσιαστούν επίσης Ευρωπαϊκά Δίκτυα Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας και Δίκτυα Συνεργασιών.

Το Πρόγραμμα για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία, με προϋπολογισμό που ανέρχεται σε 3,6 δισ. ευρώ για την περίοδο 2007-2013, παρέχει μια συνεκτική βάση για τις κοινοτικές δράσεις που αφορούν την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την ώθηση της ευρωπαϊκής παραγωγικότητας, την επιχειρηματικότητα, την ικανότητα καινοτομίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Απευθύνεται ιδιαίτερα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από νέες επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας έως και μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, που συνιστούν την πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Αναμένεται να αποτελέσει, δε, τον σημαντικότερο μηχανισμό για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της ευρωπαϊκής ατζέντας για την επιχειρη΅ατικότητα.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

 

 
Προκαταρκτικό Πρόγραμμα
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:15/01/2007