National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 19/01/2007
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα για τo πρόγραμμα "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΙCT)" του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο για την Έρευνα της ΕΕ

Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών)

19/01/2007


Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το 7ο ΠΠ, σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει για το πρόγραμμα "Τεχνολογίες Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ICT)" του 7ου Προγράμματος Πλαίσιο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της ΕΕ. Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιανουαρίου 2007, στην Αθήνα (Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας).

Στην ημερίδα, ο Δρ Κωνσταντίνος Γληνός, Προϊστάμενος του τομέα των Ενσωματωμένων Συστημάτων, ΓΔ Κοινωνία της Πληροφορίας & Μέσων Επικοινωνίας της ΕΕ, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα εργασίας και την τρέχουσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων του προγράμματος ICT. Η Δρ Ζωή Κετσελίδου, ΓΔ Κοινωνία της Πληροφορίας & Μέσων Επικοινωνίας της ΕΕ, θα παρουσιάσει τους κανόνες συμμετοχής και την οικονομική συμμετοχή στο 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο.

Στην απογευματινή συνεδρία, ο Δρ Κ. Γληνός θα παρουσιάσει την Τεχνολογική Πλατφόρμα των Ενσωματωμένων Συστημάτων "ARTEMIS". Στη συνέχεια εκπρόσωποι οργανισμών και εταιρειών μπορούν να  πραγματοποιήσουν, εφόσον το επιθυμούν, σύντομη παρουσίαση των δράσεων τους για τη διερεύνηση πιθανής συμμετοχής τους στην Πλατφόρμα.

Όσοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν παρουσίαση καλούνται να επικοινωνήσουν έως την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2007 με την κα Μαρία Κουτροκόη,  Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα ICT, ΕΚΤ/ΕΙΕ (Τηλ.: 210 7273917, e-mail: fp7@ekt.gr).

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της παρουσίασης της Τεχνολογικής Πλατφόρμας των Ενσωματωμένων Συστημάτων "ARTEMIS" στη διεύθυνση
rtsp://vod.grnet.gr/ekt/ist1.rm

(Για να παρακολουθήσετε το βίντεο απαιτείται η εγκατάσταση
το
υ Real Player το οποίο διατίθεται για τις παρακάτω πλατφόρμες:
Windows 98SE/2000/ME/XP και Linux.
Το Real Player μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εδώ).


 

 
Πρόγραμμα- Εισηγήσεις  
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:06/02/2007