National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 05/12/2006
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ε&ΤΑ της ΕΕ (2007-2013): Προγράμματα/ερευνητικές περιοχές, μέσα υλοποίησης και υποστηρικτικές δράσεις

Ηράκλειο (Φοιτητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κρήτης, Βασιλικά Βουτών)

05/12/2006


Η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το 7ο ΠΠ, σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της ΕΕ, με αναλυτική παρουσίαση των επιμέρους προγραμμάτων/ερευνητικών περιοχών και των μέσων υλοποίησης.

Η εκδήλωση "Ημερίδα για το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Ε&Τ της ΕΕ (2007-2013): Προγράμματα/ερευνητικές περιοχές, μέσα υλοποίησης, υποστηρικτικές δράσεις" θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2006, στο Ηράκλειο (Φοιτητικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κρήτης, Βασιλικά Βουτών).

Στην εκδήλωση, ο εκπρόσωπος της Μόνιμης Εθνικής Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην ΕΕ Δρ. Χρ. Βασιλάκος θα παρουσιάσει το 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο και το Ειδικό Πρόγραμμα "Συνεργασία". Εκπρόσωποι του ΕΚΤ θα παρουσιάσει το Ειδικό Πρόγραμμα "Ιδέες", το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά σε ΠΠ και αφορά τη βασική και αναδυόμενη έρευνα, καθώς και το Ειδικό Πρόγραμμα "Ικανότητες" και, ειδικότερα, τις περιοχές Ερευνητικές Υποδομές, Περιφέρειες της Γνώσης, Ερευνητικό Δυναμικό, Συνεκτική ανάπτυξη των πολιτικών έρευνας και καινοτομίας, Έρευνα για την υποστήριξη ΜΜΕ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η έγκαιρη ενημέρωση της ακαδημαϊκής, ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας πριν τις πρώτες προκηρύξεις των προγραμμάτων του 7ου ΠΠ στα τέλη του 2006.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

 

 
Πρόγραμμα- Εισηγήσεις
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:06/12/2006