National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 17/06/2005
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα "Ενσωματωμένα Συστήματα στο πλαίσιο του προγράμματος Τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας (IST)"
α. H τρέχουσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τα Ενσωματωμένα Συστήματα και οι προοπτικές στο 7ο ΠΠ 
β. Το 7ο ΠΠ και οι Τεχνολογικές Πλατφόρμες

Πάτρα  
(Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, Aίθουσα Ι4, Μικρό Αμφιθέατρο)

17/06/2005


Το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας" (IST) του 6ου ΠΠ, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα " Ενσωματωμένα Συστήματα: η τρέχουσα 5η πρόσκληση υποβολής προτάσεων και οι προοπτικές για το 7ο ΠΠ και το 7ο ΠΠ και οι Τεχνολογικές Πλατφόρμες" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2005, στην Πάτρα. 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η πληροφόρηση και υποστήριξη της συμμετοχής των ελληνικών φορέων με ερευνητικές δραστηριότητες (ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις, φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) στην τρέχουσα 5η πρόσκληση υποβολής προτάσεων του IST, καθώς και οι προοπτικές για τα Ενσωματωμένα Συστήματα στο 7ο ΠΠ. 

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Γληνός, Προϊστάμενος του τομέα "Ενσωματωμένα Συστήματα" (Embedded Systems) της ΓΔ "Κοινωνία της Πληροφορίας και Μέσων" της ΕΕ. Θα παρουσιάσει τον ερευνητικό τομέα των Ενσωματωμένων Συστημάτων στην τρέχουσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων του IST καθώς και τις προοπτικές στο 7ο ΠΠ, επίσης θα αναφερθεί στις Τεχνολογικές Πλατφόρμες οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τους κύριους άξονες δράσης του 7ου ΠΠ. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. 

 

 

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα

Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:08/06/2005