National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 26/05/2005
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα "Εθνικές και Ευρωπαϊκές Δράσεις για την Πολιτιστική Κληρονομιά, Μουσεία, Αρχεία και Βιβλιοθήκες"

Θεσσαλονίκη, Διεθνής Έκθεση Βιβλίου 
Εκθεσιακό κέντρο Helexpo (Αίθουσα Ροΐδη)

26/05/2005


Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας" (IST) του 6ου ΠΠ, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα "Εθνικές και Ευρωπαϊκές Δράσεις για την Πολιτιστική Κληρονομιά, Μουσεία, Αρχεία και Βιβλιοθήκες", την Πέμπτη 26 Μαΐου 2005, στη Θεσσαλονίκη. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου, η οποία πραγματοποιείται από 26 έως 29 Μαΐου 2005, στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo στη Θεσσαλονίκη. 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί από εκπρόσωπο της ΓΔ "Κοινωνία της Πληροφορίας και Μέσων" της ΕΕ η 5η πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του IST που αναφέρεται σε θέματα πρόσβασης και συντήρησης των πολιτιστικών και επιστημονικών πηγών (ημερομηνία προκήρυξης: 17 Μαΐου
2005, καταληκτική ημερομηνία: 21 Σεπτεμβρίου 2005). 

Θα παρουσιαστούν επίσης έργα και υπηρεσίες που αφορούν Πολιτιστική Κληρονομιά, Αρχεία και Βιβλιοθήκες, καθώς και θέματα Πνευματικών Δικαιωμάτων σε σχέση με Βιβλιοθήκες και δανεισμό οπτικοακουστικού υλικού. 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, αλλά θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας με βάση την αποστολή του δελτίου συμμετοχής το οποίο επισυνάπτεται. 

 

 

 

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα

Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:13/05/2005