National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 21/12/2004
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα "Μεγάλες Υποδομές για την Ερευνητική και Τεχνολογική Ανάπτυξη της Ευρώπης: Οι Ερευνητικές Υποδομές και η τρέχουσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων του 6ου ΠΠ της ΕΕ"  

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας)

21/12/2004

 

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ/ΕΙΕ), ως Εθνικό Σημείο Επαφής για το 6ο ΠΠ, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Γενική Διεύθυνση "Έρευνα"), την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2004, στην Αθήνα (Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Βασ. Κωνσταντίνου 48), ημερίδα με θέμα:  

"Μεγάλες Υποδομές για την Ερευνητική και Τεχνολογική Ανάπτυξη της Ευρώπης: Οι Ερευνητικές Υποδομές και η τρέχουσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων του 6ου ΠΠ της ΕΕ". 

Στόχος της Εκδήλωσης είναι η πληροφόρηση φορέων με ερευνητικές δραστηριότητες (ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις, φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα), καθώς και μεμονωμένων ερευνητών για τις δυνατότητες που προσφέρει το οριζόντιο πρόγραμμα "Ερευνητικές Υποδομές" του 6ου ΠΠ. 

Στην Εκδήλωση εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα δώσει κατευθύνσεις για την υποβολή προτάσεων στην τρέχουσα πρόσκληση του Προγράμματος. Εκπρόσωποι της ΓΓΕΤ, του ΤΕΕ και του ΕΚΤ θα παρουσιάσουν δράσεις για την υποστήριξη της συμμετοχής των ελληνικών φορέων. 

Τέλος, φορείς Έρευνας - Τεχνολογίας & Ανάπτυξης, εκπρόσωποι από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τη βιομηχανία και τον τομέα των κατασκευών θα συζητήσουν σε στρογγυλό τραπέζι σχετικά με το όραμα για την Ερευνητική και Τεχνολογική Ανάπτυξη της Ευρώπης και το ρόλο των Μεγάλων Υποδομών ενόψει του μελλοντικού 7ου ΠΠ της ΕΕ.


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

 

 

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα

Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:30/11/2004