National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 20/12/2004
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα "Οι Ερευνητικές Υποδομές και η τρέχουσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων"  

Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Κτίριο ΙΤΕ, Αίθουσα 1, 1ος όροφος, Βασιλικά Βουτών, Ηράκλειο, Κρήτη)

20/12/2004



Tο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ/ΕΙΕ), Εθνικό  Σημείο Επαφής για το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο (6ο ΠΠ), και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνουν τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2004, στο Ηράκλειο Κρήτης (Κτίριο ΙΤΕ, Αίθουσα 1, 1ος όροφος, Βασιλικά Βουτών), με θέμα "Οι Ερευνητικές Υποδομές και η τρέχουσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων". Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ)  και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  

Στόχος της εκδήλωσης είναι η πληροφόρηση φορέων με ερευνητικές δραστηριότητες (ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις, φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα), καθώς και μεμονωμένων ερευνητών για τις δυνατότητες που προσφέρει το οριζόντιο πρόγραμμα "Ερευνητικές Υποδομές" του 6ου ΠΠ. 

Στην εκδήλωση, η κα Μαρία Δούκα, από τη Γενική Διεύθυνση "Ερευνα" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα δώσει κατευθύνσεις για την υποβολή προτάσεων στην τρέχουσα πρόσκληση του Προγράμματος. Ο Εθνικός Εκπρόσωπος για τις "Ερευνητικές Υποδομές", κ. Κ. Φωτάκης, θα παρουσιάσει την εθνική συμμετοχή στο συγκεκριμένο τομέα, ενώ εκπρόσωπος του ΕΚΤ θα ενημερώσει για τις δράσεις υποστήριξης της συμμετοχής των ελληνικών φορέων. 


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

 

 

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα

Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:30/11/2004