National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 13/12/2004
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα για το πρόγραμμα "Τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας (IST)"  

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας)

13/12/2004


Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), στο πλαίσιο της λειτουργίας του ως Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας" (IST), σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2004 στην Αθήνα (ΕΙΕ/Λ. Βασ. Κωνσταντίνου 48) με θέμα "Τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας (IST)". 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν το αναθεωρημένο πρόγραμμα εργασίας (2004-2006) του IST και η τρέχουσα 4η πρόσκληση υποβολής προτάσεων (καταληκτική ημερομηνία: 22 Μαρτίου 2005). Συνοπτική αναφορά θα γίνει στην 5η πρόσκληση υποβολής προτάσεων (αναμενόμενη ημερομηνία προκήρυξης: Μάιος 2005), ενώ θα παρουσιαστεί και το σχέδιο δράσης για τα μέσα υλοποίησης του Προγράμματος Πλαισίου, όπως διαμορφώθηκε από την ΕΕ με βάση τα συμπεράσματα της έκθεσης "Marimon" (έκθεση για την αξιολόγηση των νέων εργαλείων του 6ου ΠΠ). 

Θα παρουσιαστούν αναλυτικά όλοι οι στρατηγικοί στόχοι/περιοχές της 4ης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων καθώς και οι κατευθυντήριες αρχές της πρωτοβουλίας της ΕΕ για την "τεχνολογική πλατφόρμα" που αφορά τη νανο-ηλεκτρονική (nanoelectronics), ενόψει του 7ου ΠΠ.


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

 

 

Προκαταρκτικό Πρόγραμμα

Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:30/11/2004