National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 16/06/2004
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Ημερίδα για το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 

Αμφιθέατρο Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου, Ιωάννινα

16/06/2004


Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ/ΕΙΕ), ως Εθνικό Σημείο Επαφής για το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο (6ο ΠΠ), και η Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνουν με θέμα το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει έξι συνεδρίες για την πληρέστερη ενημέρωση των ελληνικών φορέων για το 6ο ΠΠ, τα μέσα υλοποίησης, τους κανόνες συμμετοχής και τις τελευταίες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, στις πρωινές συνεδρίες θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν οι ερευνητικές περιοχές και οι οριζόντιες δράσεις του 6ου ΠΠ, οι κανόνες συμμετοχής και υποβολής προτάσεων, καθώς και τα μοντέλα συμβολαίων και κόστους συμμετοχής των φορέων.

Οι επόμενες συνεδρίες είναι αφιερωμένες στην παρουσίαση των θεματικών προτεραιοτήτων "Βιολογικές επιστήμες & Υγεία" και "Τεχνολογίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας" και των αντίστοιχων τρεχουσών προσκλήσεων υποβολής προτάσεων.  Θα παρουσιαστεί επίσης το οριζόντιο πρόγραμμα "Ανθρώπινοι πόροι και κινητικότητα - Δράσεις Marie Curie".

Η εκδήλωση θα κλείσει με δυο συνεδρίες αφιερωμένες σε δραστηριότητες που αφορούν ανεύρεση συνεργασιών και εταίρων για συμμετοχή σε κοινοπραξίες και υποβολή προτάσεων, καθώς και παρουσίαση του δικτυακού τόπου της CORDIS της ΕΕ.


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

 

 
Πρόγραμμα - Εισηγήσεις
 
 
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:30/06/2004