National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 27/03/2003
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Hμερίδα "Γλωσσική Τεχνολογία: Τεχνολογικές Καινοτομίες και Επιχειρηματικές Λύσεις"

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών  
(Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας, 09.30-15.15)

27/03/2003


Το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Γλωσσική Τεχνολογία: Τεχνολογικές Καινοτομίες και Επιχειρηματικές Λύσεις». Σκοπός της ημερίδας είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια ενημέρωσης της ελληνικής επιστημονικής και επιχειρηματικής κοινότητας γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν τις Γλωσσικές Τεχνολογίες σε διοικητικό, επιχειρηματικό και τεχνολογικό επίπεδο. Η ανάπτυξη νέων ερευνητικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον τομέα αυτό περιλαμβάνεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Εθνικό Εκπρόσωπο του προγράμματος IST και να συζητήσουν για θέματα που αφορούν το 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο, αλλά και να γνωρίσουν τις εξελίξεις στην ανθούσα γλωσσική βιομηχανία της Φινλανδίας.

Οι παρουσιάσεις των νέων τεχνολογιών θα συνδυαστούν σε αυτήν την ημερίδα με ενημέρωση για τις προοπτικές και τα αποτελέσματα ολοκλήρωσής τους σε σύγχρονα παραγωγικά υπολογιστικά συστήματα.

Καλύτερη γνωριμία με επιλεγμένες εφαρμογές γλωσσικής τεχνολογίας θα είναι δυνατή στην έκθεση που θα λειτουργεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

 

 
Πρόγραμμα - Εισηγήσεις
 
 
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:03/04/2003