National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 31/01/2003
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Πρόσκληση

Hμερίδα "Ψηφιακό περιεχόμενο: Σύγχρονη πραγματικότητα και προοπτικές στην Ελλάδα και την Ευρώπη"

Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών  
(Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας, 09.00-15.00)

31/01/2003


Το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠΕΠΘ) και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνουν με θέμα: "Ψηφιακό περιεχόμενο: Σύγχρονη πραγματικότητα και προοπτικές στην Ελλάδα και την Ευρώπη" την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2003 (09.00-15.00) στην Αθήνα (Αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Λ. Βασ. Κων/νου 48).

Η εκδήλωση έχει στόχο την παρουσίαση της σύγχρονης πραγματικότητας για την ανάπτυξη και διάθεση ψηφιακού περιεχομένου, τους χρηματοδοτικούς πόρους καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα που απορρέουν. Ο σύγχρονος προβληματισμός και οι προοπτικές για το ψηφιακό περιεχόμενο, οι τρόποι ανάπτυξης και διάθεσής του καθώς και οι χρηματοδοτικές δυνατότητες στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι μεταξύ των θεμάτων που θα αναπτυχθούν στην ημερίδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου CULTIVATE (υποστηρικτικού έργου του προγράμματος IST στο 5ο ΠΠ), όλοι οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα έχουν την ευκαιρία επίσης να ενημερωθούν και για τις μελλοντικές δράσεις που θα αφορούν την πολιτιστική κληρονομιά στο 6ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας και Ανάπτυξης της ΕΕ.
 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη

 

 
Πρόγραμμα - Εισηγήσεις
 
 
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:03/02/2003