National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 16/03/2001
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Προκληση

Ημερίδα Πληροφόρησης για το Πρόγραμμα IST "Information Society Technologies"

Εθνικό Ιδρύμα Ερευνών 
Αμφιθέατρο "Λ. Ζέρβας"

16/03/2001

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης σας προσκαλεί στην Ημερίδα Παρουσίασης της 6ης Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων στο πλαίσιο του Προγράμματος IST (Ιnformation Society Technologies). Η εκδήλωση στοχεύει στην αναλυτική παρουσίαση της τρέχουσας πρόσκλησης υποβολής προτάσεων καθώς και στην αντίστοιχη ενημέρωση των ενδιαφερομένων. Στην ημερίδα θα σχολιαστούν οι αλλαγές στο Πρόγραμμα Εργασιών για το 2001, η συμμετοχή των υπό ένταξη χωρών (Newly Associated States) στα ήδη εκτελούμενα έργα και τις δράσεις του Προγράμματος που αφορούν υποβολή προτάσεων (καταληκτική ημερομηνία 25/4/2001). H Ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ΕΚΤ ως Εθνικό Σημείο Επαφής για το Προγραμμα IST του 5ου Προγράμματος Πλαίσιο Ε&ΤΑ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις Βασικές Δράσεις (Κey Actions) KAII (Νέες Mέθοδοι Eργασίας και Ηλεκτρονικό Εμπόριο) και KAIV (Βασικές Τεχνολογίες και Υποδομές), στις Διαπρογραμματικές Δράσεις (CPA) καθώς και στις Δράσεις Ερευνητικά Δίκτυα (Research Networking) και Μελλοντικές και Νεοεμφανιζόμενες Τεχνολογίες (Future and Emerging Technologies).

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του έργου Cultivate που εκπονείται στο πλαίσιο του IST (το έργο αφορά στην ενημέρωση και προώθηση των δράσεων του IST σε θέματα πολιτισμού) και της Βασικής Δράσης ΚΑΙΙΙ (Τομέας Ψηφιακού Περιεχομένου και Πολιτιστικής Κληρονομιάς).

Μετά τη λήξη της ημερίδας θα δοθεί στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να έχουν διμερείς συναντήσεις με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κ. Παλαιολόγο και Κ. Μπαξεβανίδη, και με τους Εθνικούς Εκπροσώπους του Προγράμματος. Οι συναντήσεις θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με το ΕΚΤ.

 

 
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:08/03/2001