National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 28/09/2001
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Ημερίδα "Επιχειρήσεις και Ηλεκτρονικές Αγορές" 
(Έργο e-gate)

Π ρ ό σ κ λ η σ η

Συνεδριακό Κέντρο "Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ", 
Αίθουσα Β, αρ. Περιπτέρου 8, HELEXPO

28/09/2000

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του δικτύου e-gate, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης σάς προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα "Επιχειρήσεις και Ηλεκτρονικές Αγορές", την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2000 (16.00-20.00) στη Θεσσαλονίκη (Συνεδριακό Κέντρο "Ν. ΓΕΡΜΑΝΟΣ", Αίθουσα Β, αρ. Περιπτέρου 8, HELEXPO, 14η INFOSYSTEM 2000). 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, με εισηγήσεις, ειδικοί στον τομέα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, οι οποίοι θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν ποικίλες πλευρές του θέματος, τις σχετικές διεθνείς εξελίξεις και τις αντίστοιχες επιπτώσεις τους σε τεχνολογικό και οικονομικό επίπεδο.

Το έργο "Θεσμικό και Τεχνολογικό Πλαίσιο για Ηλεκτρονικές Αγορές e-gate, χρηματοδοτείται από τη ΓΓΕΤ στο πλαίσιο της Δράσης "Ανθρώπινα Δίκτυα Διάδοσης της Ε&Τ Γνώσης" του Επιχειρησιακού Προγράμματος Έρευνας και Τεχνολογίας ΕΠΕΤ ΙΙ. Το έργο στοχεύει στη δημιουργία δικτύου για την ανταλλαγή απόψεων και τη διάδοση πληροφοριών σχετικών με τεχνολογικές εξελίξεις, με θεσμικά και νομικά θέματα και  με τις δυνατότητες οικονομικής αξιοποίησης στον τομέα των ηλεκτρονικών αγορών, ενός τομέα που παρουσιάζει ταχεία εξέλιξη διεθνώς.

Το δίκτυο e-gateπροωθεί την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ ελληνικών τεχνολογικών μονάδων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις ηλεκτρονικές αγορές. Στόχος του είναι η μελέτη και περαιτέρω ανάπτυξη της σχετικής γνώσης και τεχνολογίας, η διερεύνηση του θεσμικού και νομικού πλαισίου για τον σχεδιασμό και εφαρμογή βέλτιστων διαδικασιών, καθώς και η ενημέρωση των στελεχών επιχειρήσεων σχετικά με τις πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις επί του θέματος.

Μέλη του Δικτύου 

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Συντονιστής)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Πατρών
Εθνικό Κέντρο Τεκμήριωσης
Synet A.E.
Systema A.E
Exodus A.E.
Compupress A.E
Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε.
Forthnet A.E.

 

 
Πρόγραμμα
Επικοινωνία
.
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Συντονιστής)
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Πατρών
Systema A.E
Exodus A.E.
Compupress A.E
Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ
Forthnet A.E.
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:17/07/2003