National Documentation Centre - Access to Knowledge
About EKT - Menu EKT Services - Menu EKT Products - Menu EKT News - Menu EKT Support - Menu EKT Contacts - Menu
  Νέα Εκδηλώσεις ΕΚΤ - Ελλάδα 15/11/1999
English version
EKT sitemap
Homepage
Help on navigation
Site news

Επιτυχής Συμμετοχή του ΕΚΤ/Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Innovation στο 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για Επιχειρήσεις APPLICA '99

15-17/11/1999

Το ΕΚΤ/Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Innovation συμμετείχε με επιτυχία στο APPLICA "99, το 3ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για Επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Λίλλης - Γαλλία, στις 15-17 Νοεμβρίου 1999. Το APPLICA '99 ήταν αφιερωμένο σε εφαρμογές των Τεχνολογιών Πληροφόρησης και Τηλεπικοινωνιών και είχε στόχο να φέρει σε επαφή τις Ευρωπαϊκές εταιρείες πληροφορικής που αναζητούν ή προσφέρουν εξειδικευμένες τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες στους παραπάνω τομείς.

Το ΕΚΤ/Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Innovation συμμετείχε ως συνδιοργανωτής και συνόδευσε στη Λίλλη τρείς ελληνικές εταιρείες, την MLS-Laserlock Ltd, την ONYX και την EST MILLE CREATIONS. Την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν έργα/τεχνολογίες από διάφορες περιοχές της Ευρώπης όπως: Κεντ (Αγγλία), Ρόγκαλαντ (Νορβηγία), Βαλλονία (Βέλγιο), Φλάντρα (Βέλγιο), και Θεσσαλονίκη (Ελλάδα). Μία από τις ελληνικές εταιρείες, η MLS-Laserlock Ltd, παρουσίασε την καινοτόμο τεχνολογία που έχει αναπτύξει και αφορά το "κλείδωμα" CD-RΟΜs για την προστασία τους από την παράνομη αντιγραφή. Οι παρευρισκόμενοι υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την παρουσίαση της ελληνικής εταιρείας.

Το ειδικό εκθετήριο που είχε στη διάθεσή του το ΕΚΤ/Ελληνικό Κέντρο Αναδιανομής Innovation επισκέφθηκαν πολλές γαλλικές εταιρείες, καθώς επίσης και οι αποστολές των άλλων συμμετεχόντων κρατών (Νορβηγία, Βέλγιο, Δανία, Αγγλία).

Τις επόμενες δύο ημέρες, 16 και 17/11/1999, διεξήχθησαν προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ εταιρειών. Ο κατάλογος των συμμετεχόντων περιλάμβανε περισσότερες από 200 εταιρείες στις οποίες δόθηκαν ευκαιρίες για επιχειρηματικές συνεργασίες. Αναφέρονται ενδεικτικά μερικές από τις εταιρείες: SINFOR, FRANCE TELECOM, IN CABLE, NORSYS, ARES, BELGACOM, GENIOUS SYSTEMES, TELMEDIA, BULL, IBM, MDE, SYLOB, GENERIX, DMA, STERIA, NORDNET, SQL, GIS, ISEF, TDS, ALCATEL, LOGICA, EUDATA SYSTEMS S.A., SHERING S.A., T.D.F. κλπ. Η ελληνική συμμετοχή υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής και δόθηκε στους συμμετέχοντες η μοναδική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή τόσο με τους Γαλλικούς φορείς/εταιρείες όσο και με τους φορείς/εταιρείες της Νορβηγίας, του Βελγίου και της Δανίας. 

 
Επικοινωνία
 
(800x600) - IE 4+ / Netscape 4+ Ενημέρωση:28/02/2001