Έρευνα στην ΕλλάδαΈρευνα στην ΕυρώπηΝέα-ΕκδηλώσειςΠηγές    RSS
Αρχική Σελίδα  Χάρτης 
 Νέα-Εκδηλώσεις   Νέα Έρευνας και Καινοτομίας  English version   
 
Επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της έκθεσης Interop London για τον κλάδο των ΤΠΕ

19/05/2015

Επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης Interop London για επαγγελματίες του κλάδου των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), που διοργανώνεται κατά την εβδομάδα τεχνολογίας (London Technology Week), διοργανώνει από 16 έως 18 Ιουνίου το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και μέλος του δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η Interop London έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες του κλάδου των ΤΠΕ που επιθυμούν να βρουν νέες τεχνολογικές λύσεις, καινοτόμα προϊόντα ή υπηρεσίες στην αγορά της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας, διαχείρισης έργου, διαχείρισης ομάδας και δικτύου. Αποτελεί κεντρική εκδήλωση της London Technology Week και πλαισιώνεται από ομιλίες από παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των Cisco, Barclays, Konica/Minolta, Huddle, Accenture, Stack Overflow, Box, Brightside Ventures (Keynote Arena). Στην έκθεση περιλαμβάνονται κορυφαίοι vendors (Cisco, Dell, SoftLayer, Juniper Networks, Konica Minolta, NetScout Systems). Επιπλέον, προσφέρεται παράλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε θέματα όπως SDN, information security, BYOD, mobile, wireless, big data, analytics & cloud. Τέλος, προσφέρονται ειδικές ευκαιρίες δικτύωσης για τεχνολογικές startups, συμπεριλαμβανομένων pitching και 1-προς-1 mentoring.

Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας.

Τα θεματικά πεδία που καλύπτονται στην επιχειρηματική αποστολή είναι ICT for Health, Smart Cities, FinTech, Digital Marketing, eCommerce, Cloud & Hosting, Social Media, Content Management, Mobile και R & D grant funding.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν εγγραφή και υποβολή προφίλ συνεργασίας στη σχετική ιστοσελίδα έως τις 10 Ιουνίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο διαθέσιμο στον δικτυακό τόπο της εκδήλωσης και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση των συναντήσεων. Οι αιτήσεις για τη διοργάνωση συναντήσεων θα υποβάλλονται από 26 Μάϊου έως 13 Ιουνίου 2015. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση. Στη συνέχεια, πρέπει να γίνει ξεχωριστά η εγγραφή στην κεντρική εκδήλωση της Interop και προαιρετικά η συμμετοχή σε οποιεσδήποτε παράλληλες εκδηλώσεις (startup mentoring, εκπαιδευτικά σεμινάρια).

Σημειώνεται ότι η εγγραφή στις επιχειρηματικές συναντήσεις και στην έκθεση InterOp 2015, καθώς και στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το συνεδριακό πρόγραμμα και το πρόγραμμα startup mentoring 1-to-1 είναι δωρεάν. Ωστόσο τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ. Ηρακλής Αγιοβλασίτης, τηλ.: 210 7273921, e-mail: agiovlasitis@ekt.gr).

Το Enterprise Europe Network-Hellas στην υπηρεσία των ελληνικών επιχειρήσεων

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2008 και περιλαμβάνει πλέον 600 τοπικούς οργανισμούς σε 54 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αμερική. Υποστηρίζει περισσότερες από 2 εκατ. επιχειρήσεις ανά έτος σε θέματα διεθνούς εμπορίου, τεχνολογικών συνεργασιών και πρόσβασης σε χρηματοδότηση.

Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Παρέχει υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία. Συντονιστές του Enterprise Europe Network-Hellas είναι το Δίκτυο Πράξη και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ).

www.ekt.gr, με πληροφορίες από Enterprise Europe Network-Hellas

 
B2B Επιχειρηματικές Συναντήσεις στην Interop London
Interop London 2015
London Technology Week 2015
|More